Nicki Pedersen udskriver sig selv fra hospital efter styrt

Nicki Pedersen var en del af et voldsomt styrt i Polen tirsdag, men har udskrevet sig selv fra hospitalet.

Nicki Pedersen har smerter over hele kroppen efter sit styrt i Polen tirsdag. (Arkivfoto) Sportxpress/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske speedwaykører Nicki Pedersen har udskrevet sig selv fra hospitalet efter et voldsomt styrt i Polen tirsdag aften.

Den 44-årige dansker var i aktion i den polske speedwayliga for sit hold GKM Grudziadzg og i tredje heat røg han ind i banden sammen med holdkammeraten Kenneth Bjerre og modstandernes Jack Holder.

Det udløste en tur på hospitalet.

»Jeg var bevidstløs og sov på stedet, efter jeg havde ramt stakittet med kraftig fart.«

»Jeg begyndte først at mumle lidt efter nogle minutter, sagde min holdkammerat Kenneth Bjerre, som også var med i styrtet, så lyset var totalt slukket,« skriver Nicki Pedersen på Instagram.

Pedersen blev skannet på hospitalet, og intet er brækket, men danskeren har blandt andet smerter »over hele kroppen«.

»Jeg har en indre blodansamling på min lever, som jeg skal være lidt opmærksom på, hvis der kommer voldsomme smerter. Jeg har udskrevet mig selv, selv om hospitalet mente, jeg skulle ligge natten over til observation,« tilføjer Pedersen.

Kenneth Bjerre er sluppet nogenlunde uskadt fra kollisionen, skrev mediet Przegląd Sportowy tirsdag.

I sidste uge fratog Danmarks Motor Union (DMU) Nicki Pedersens licens i seks måneder på grund af truende og usportslig adfærd i en ligakamp for den danske klub Holsted for en måned siden.

Nicki Pedersens advokat fortalte efterfølgende, at speedwaykøreren havde tænkt sig at anke kendelsen, da Pedersen-lejren mente, at der var sket fejl i sagsbehandlingen.

/ritzau/