Müller vil slå koldt vand i blodet

Thomas Müller var den første mand på tavlen i 7-1-sejren over Brasilien. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Thomas Müller var spilleren, der satte det første søm i Brasiliens ligkiste. Efter 11 minutters spil scorede Bayern München-stjernen det første af i alt syv tyske mål i 7-1-nedsablingen af VM-værtsnationen, og han havde efterfølgende svært ved at forstå, hvad der lige var gået forud for resultatet. Men samtidig stak han lidt til de tyske medier, der havde været strenge efter ottendedelsfinalekampen mod Algeriet, som først i forlænget spilletid blev slået.  

- Det havde ingen ventet, men så kan man se, hvor forskelligt kampe kan forløbe. Jeg tager gerne vores elskede kamp mod Algeriet op igen. Brasilien spillede anderledes. Vi havde hurtige bolderobringer, og der var meget mere plads, sagde Thomas Müller, som nu er oppe på fem VM-mål.

- Man kan godt tro på det, men det er alligevel vanvittigt. Men lad os lige slå koldt vand i blodet, for kampene udvikler sig altid forskelligt. Som vi blev smadret efter Algeriet-kampen, vil vi blive rost til skyerne i dag, men det er forkert. Det kørte bare godt. Vi har et hold med store kvaliteter og et fantastisk hold, tilføjede han. 

Tyskland skal nu møde enten Holland eller Argentina i VM-finalen søndag.