Mikkel Hansen: Vi når ikke langt med det spil

Mikkel Hansen har hverken været tilfreds med sin egen eller holdets samlede præstation ved EM i håndbold.

Læs mere
Fold sammen

Gdansk: Der skal andre boller på suppen, hvis Danmark vil langt ved EM i håndbold, mener Mikkel Hansen.

Selv om Danmark har indledt med to forventede sejre i gruppe D, har stjernespilleren fra Paris været hård i sin kritik af holdets præstation.

- Vi må håbe, vi kan løfte vores spil i løbet af turneringen, for ellers kommer vi ikke særligt langt, siger Mikkel Hansen inden onsdagens kamp mod Ungarn.

Hidtil har Danmark kun formået at knække Rusland og Montenegro i slutfasen, og Mikkel Hansen har svært ved at vurdere holdets styrke.

 

- Jeg ved faktisk ikke, hvor gode vi er. Det, synes jeg, er svært at sige. Vi har ikke været overbevisende, men vi har fået pointene og vundet nogle tætte kampe.

- Vi har holdt overblikket til sidst, og så har overtalsspillet været positivt. Men angrebsmæssigt har vi brændt alt for meget, siger Mikkel Hansen.

Han har scoret fire gange i hver af de to første kamp, men han er generelt utilfreds med sit spil.

- Jeg har haft en god aflevering her og der, men både offensivt, defensivt og på kontra, kan jeg blive væsentligt skarpere. Det håber jeg at være mod Ungarn, siger Paris Handball-stjernen.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson er langt mere tilfreds med Hansens indsats indtil videre i turneringen. Samtidig forventer han, at han bliver endnu bedre, som EM skrider frem.

- Jeg synes, Mikkel spillede en god kamp mod Montenegro, når man ser på hele kampen. Det var svært i første halvleg angrebsmæssigt, men han kom ind og gjorde det godt i anden halvleg.

- Der er mange kampe tilbage, og han bliver kun bedre og bedre, det er jeg slet ikke bekymret for, siger Gudmundsson.

Onsdagens kamp mod Ungarn begynder klokken 20 i Gdansk. Med en sejr tager Danmark maksimumpoint med til mellemrunden.

/ritzau/