Ferguson roser van Gaals massive udrensning i United

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal modtager store roser fra klubbens tidligere manager Sir Alex Ferguson. Det er specielt tilgangen til jobbet, og det personlige præg, van Gaal har sat på holdet, der imponerer Ferguson.

Siden juli, hvor Louis van Gaal overtog jobbet, har hollænderen sendt 14 spillere væk fra Old Trafford, for at gøre plads til seks nye, heriblandt købet af Angel di Maria til 560 mio., hvilket er ny britisk transferrekord. Selvom meget af den trup, som Ferguson vandt Premier League med i sæsonen 2012/13, er væk, har den legendariske manager stadig stor tiltro til sin 63-årige efterfølger:

- Louis van Gaal har lavet en masse ændringer, og det virker som det rigtige, han gør - at rydde truppen og opbygge sit eget hold. Han har erfaringen og trænerevnerne til at gøre det. Den måde, han er gået til opgaven på, har været strålende, fortæller Ferguson ifølge Daily Telegraph.

United ligger i øjeblikket på en 4.-plads i Premier League hele otte point efter førerholdet Chelsea, så Van Gaals tropper skal oppe sig, hvis de skal hente klubbens 21. engelske mesterskab.