Eggert har flad fornemmelse efter uafgjort mod Norge

Selv om billetten til OL er snublende tæt på, er Anders Eggert ikke tilfreds efter det uafgjorte resultat.

Herning: De danske håndboldherrer kom lørdag aften med 25-25-resultatet mod Norge i Herning meget tæt på en billet til OL i Rio i august.

Blot uafgjort søndag mod Bahrain vil helt sikkert være nok for det danske hold, men det var mere ærgrelse end glæde, der prægede spillerne efter kampen i den udsolgte Boxen.

- Vi havde håbet, at vi kunne slå Norge på hjemmebane foran 12.000 mennesker. Jeg synes også, at vi burde slå Norge, siger Anders Eggert.

Danmark havde muligheden for at sikre OL-billetten til sidst, men Mikkel Hansen brændte.

- Det er en fuldstændig flad fornemmelse. Man havde fået et helt andet billede, hvis vi havde vundet. Nu står vi her med uafgjort.

- Men uanset om vi havde vundet, fandt vi aldrig helt niveauet fra i går (28-24-sejren over Kroatien, red.). Der manglede lidt tempo begge veje, siger Flensburg-Handewitt-fløjen.

Anders Eggert mener, at Danmark ikke havde godt nok fat i nordmændene i kontrafasen.

- Norge kom med det, vi havde forventet. De løb hurtigt i begge retninger, og vi formåede ikke at løbe fra dem i vores kontraer, mens de formåede at løbe fra os.

- Kontrafasen blev udslagsgivende for, at de var med og førte et stykke inde i kampen, siger han.

Danmark og Norge har begge tre point for to kampe i gruppen, mens Kroatien har to point, og Bahrain er sidst uden point.

/ritzau/