Denis Vavro beklager sviner mod Lazio efter FCK-udløb

FC Københavns lejeaftale med Denis Vavro udløb torsdag, og fredag beklager slovakken en sviner mod Lazio.

Denis Vavro, der ikke længere er på kontrakt i FC København, beklager nogle udtalelser mod sin italienske klub og arbejdsgiver, Lazio. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Denis Vavro har set sig nødsaget til at sende en uforbeholden undskyldning til den italienske fodboldklub Lazio, der ejer ham.

Forsvarsspilleren, der i foråret var lejet ud til FC København og havde udløb torsdag, fortryder, at han fik sagt nogle mindre pæne ting om Lazio i et interview på videoplatformen Twitch.

Her fik Vavro ifølge den italienske avis Corriere dello Sport sagt, at han hadede Lazio. Det trækker den 26-årige slovak nu i sig igen.

»Jeg begik en fejl. Jeg sagde ting, jeg aldrig skulle have sagt. Det fortryder jeg. Lazio er en stor og historisk klub – for stor til en spiller som mig,« skriver Vavro fredag i en story på Instagram.

Vavro har tidligere udtrykt et stort ønske om at fortsætte i FCK, men endnu er der ikke enighed mellem klubberne om en ny lejeaftale eller transfersum.

Af samme årsag er Vavro heller ikke rejst med FCK på træningslejr i Holland. I stedet er stopperen i disse dage på ferie i Slovakiet. Han figurerer heller ikke længere under truppen på FCK's hjemmeside.

Vavro spillede i FCK fra 2017 til 2019, inden han blev solgt til Lazio. I foråret var Vavro lejet ud til FCK, som vandt det danske mesterskab.

/ritzau/