Bendtner-interview vækker opsigt i udlandet

Berlingskes interview med Nicklas Bendtner får opmærksomhed i flere internationale medier.

Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Flere internationale medier citerer i dag Berlingskes eksklusive interview med Nicklas Bendtner, hvori han blandt andet fortæller, at han var klar til at skifte klub, da transfervinduet lukkede i år. Nicklas Bendtner havde forhandlinger i gang med tre andre klubber, og derfor blev han skuffet, da han blev bedt om at blive i Arsenal af Arsene Wenger.

Det er netop denne udtalelse, der har fået international opmærksomhed.

Flere store internationale medier, heriblandt The Guardian, The New York Times, ESPN og Mirror skriver i dag om Berlingskes interview.

Det er over et halvt år, siden Nicklas Bendtner sidst har åbnet sig over for medierne. I mellemtiden har han udelukkende udtalt sig om formaliteter. Angriberen fik i foråret massiv opmærksomhed, da han fik en dom for spritkørsel.

Ud over skuffelsen over ikke at skulle skifte klub, fortæller Nicklas Bendtner også om, hvor meget han havde håbet, at Juventus ville have skrevet kontrakt med ham, hvor meget han savner sin søn Nicholas, som han gerne vil se oftere. Han fortæller også om forholdet til sin familie, og at det var fejringen af, at hans mor var blevet kureret for brystkræft, der førte til en våd nat med spritkørsel.

LÆS BERLINGSKES EKSKLUSIVE INTERVIEW MED NICKLAS BENDTNER HER.