Agger og Poulsen nomineret til årets UEFA-hold

Landsholdets Christian Poulsen og Daniel Agger er begge nomineret til årets Uefa-hold, som det europæiske fodboldforbund har kåret hvert år siden 2001.

Christian Poulsen og Daniel Agger jubler efter Daniel Aggers scoring til 3 - 1 i første halvleg af VM-kvalifikationskampen mod Georgien i 2005, som Danmark vandt 6-1. Arkivfoto: Kristian Juul Pedersen Fold sammen
Læs mere

Den ene er for tiden skadet, og den anden begik årets straffespark i Parken i landsholdets skandaleopgør mod Sverige i juni. Men de har også markeret sig stærkt på den europæiske klubscene i fodbold i år, og således er Daniel Agger fra Liverpool og Christian Poulsen fra Sevilla på hver deres position nomineret til årets Uefa-hold. Det skriver B.T. torsdag.

Men det er de tunge drenge, de to spillere skal op imod for at opnå den hæderfulde udtagelse til Årets Hold. For Christian Poulsens vedkommende, så er han oppe mod spillere som eksempelvis Cesc Fabregas og Steven Gerrard, mens Daniel Agger konkurrerer med blandt andet Carlos Puyol, John Terry og sin makker i Liverpools midterforsvar Jamie Carragher om æren.

Der er i alt 60 nominerede spillere til holdet og Milan topper listen med 10 spillere, mens Manchester United har otte spillere blandt de udvalgte.

Afstemningen er åben for alle på Uefa's hjemmeside www.uefa.com.

/ritzau/