Århundredets største boksekamp købt til Danmark

Floyd Mayweather og Manny Pacquiao ved præsentationen af århundredets største boksekamp. Fold sammen
Læs mere

Når Floyd Mayweather den 2. maj går i ringen mod Manny Pacquiao til den kamp, der er af mange eksperter er betegnet som en af boksehistoriens største kampe, bliver der også mulighed for danske seere for at se kampen.

Men det kommer til at koste.

Kampen vises i Danmark som pay-per-view for 499 kr. TV3+ viser boksning i et halvt døgn, når der først varmes op med Nordic Fight Night fra kl. 21, og fra midnat er der så opvarmning til Mayweather vs. Pacquiao hele natten frem til kampstart. Selve kampen vises kun som pay-per-view, oplyser Viasat Sport i en pressemeddelelse.

»Denne kamp er big-business. Men det er også den største enkeltstående sportsbegivenhed i mange år. Jeg er sikker på, at mange ønsker at opleve det, som med sikkerhed bliver en historisk aften og nat. Vi ser frem til at præsentere den for danskerne,« siger Peter Nørrelund, der er sportschef hos MTG, der står bag Viasat-kanalerne.

Kampen mellem de to bokselegender gælder verdensmestertitlen i weltervægt i de tre forbund, WBA, WBC og WBO. Men endnu vigtigere er det et opgør mellem to af de mest dominerende og berømmede boksere i nyere tid. Mayweather tjener mere end en milliard kroner, mens filippinske Pacquiao kan se frem til en løncheck på omkring 700 millioner kroner. Kampen forventes at indbringe mellem to og tre milliarder kroner i pay-per-view-indtægter på verdensplan.