AaB-skurk: Det er fuldkommen vanvittigt

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Målmand Nicolai Larsen blev med sin udvisning en medvirkende faktor til det pinlige AaB-kollaps, der endte med en ydmygelse på 0-6 i Europa League-kampen på udebane mod Staeua Bukarest.

Larsen blev udvist ved stillingen 0-1, og da han forlod banen, faldt nordjyderne fuldstændig sammen. Keeperen var selv meget skuffet over holdets præstation og ked af sin rolle i nedsmeltningen - men han mente, at det røde kort var en alt for hård dom.

- Der kommer en afslutning udefra, som jeg ikke holde fat i. Jeg tager lidt let på det. Så får angriberen prikket bolden, så vidt jeg husker. Straffesparket kan godt dømmes, der er kontakt, som jeg husker det, forklarede han efter kampen til 6'eren om den episode, hvor han blev udvist.

- Men jeg synes ikke, der er rødt kort, bolden er på vej ud. Det er ikke oplagt målchance. Et gult kort havde været på sin plads. Det røde kort er hårdt. Sket er sket. Jeg er sindssygt ked af det. Vi falder fuldkommen sammen derefter, og det er jo til dels min skyld.

- Vi er sindssygt skuffet, det må aldrig ske, at vi taber 6-0. Det er fuldkommen vanvittigt, tilføjede han.

Også træner Kent Nielsen var en skuffet mand, efter han havde set sit hold kollapse.

- Vi er enormt skuffede. Jeg ved ikke, hvor mange mål de laver på kort tid. Vi er rigtig skuffede over, at vi ikke får sat en prop i ved 2-0 eller 3-0 og så lukker ned der, sagde Nielsen efter kampen til 6'eren.