En liste med … Ærlige politikersvar

Er du træt af folketingstrængende sofister, der spinner og snakker udenom? Sværtegade ved godt, hvad politikerne ville sige, hvis de skulle være helt ærlige

 

1. Enhedslisten: Allerhelst ville vi forlænge dagpengeperioden i det uendelige med penge fra salget af Bjarne Corydon til en filippinsk slaveejer, men da det   åbenbart er forbudt, må vi starte med at se  på genoptjeningsperioden.
2. SF: Hej, alle gymnasie- og folkeskolelærere. I kan roligt komme tilbage til os nu, for vi får ikke regeringsindflydelse før om mange år, så fremover kan I forvente meget mere socialistisk  forargelse og langt færre problematiske resultater.
3. Socialdemokraterne: Det, som er vigtigt at påpege omkring vores syn på nulvækst, sundhedspolitik og indvandring, er, at Lars Løkke Rasmussen er en lidt for tyk mand, der taler dårligt engelsk og ikke kan betale sit eget tøj.
4. Dansk Folkeparti: Vi definerer ikke os selv som enten blå eller røde. Tænk i stedet på vores partifarve som det modsatte af den  kulør, ældre mennesker ser, når en dansk-tyrkisk sosu-assistent  ringer på deres dør.
5. Venstre: Jeg vil gerne svare på det spørgsmål ved at sige, at det skal kunne betale sig at lade være med at flygte til Danmark.
6. Radikale: Skal jeg virkelig forklare min politik for mennesker, der køber buræg og har kedelige lavtlønsjobs?
7. Alternativet: Vores plan om verdensdominans forløber planmæssigt. Snart vil menneskene rejse statuer af vor kære leder, Uffe, og  tilbede Jytte Abildstrøm som jordens moder.
8. Kristendemokraterne: Hvis vi nu siger, at enlige mødre trækker  Danmark ned i synd og gøder landet for islamisk overtagelse, gider I så skrive om os?
9. Konservative: Vi erkender, at vi trak naziislamisme kortet for tidligt, så nu håber vi bare, at Mads Holger gør noget kontroversielt, der forhåbentlig får os over spærregrænsen.
10.Liberal Alliance: Det er smukt og værdigt at tage selv et hårdt og opslidende lavtlønsjob frem for at være på overførsel. Den værdighed vil vi give folk mulighed for selv at opdage ved at tage deres penge fra dem.