Der kom brev fra … Enkeltsagsmanden

Kære politiker,

Jeg er én (1) enkelt borger med én (1) enkelt sag, som jeg håber, du kan bruge i din valgkamp. Sagen handler om, hvorvidt det kan betale sig at arbejde, og hvordan vi kan bevare velfærden og standse ulighed; altså er der noget til begge fløje.

Enkeltsagen er kompliceret og kræver en lang opdatering på Facebook. Du ved, en af dem, hvor man åbner et separat vindue, og så dukker der en enorm tekstblok op med udråbstegn og mange store bogstaver. Jeg krydrer min detaljerede gennemgang med bramfrie kommentarer og udtryk som “uanstændigt”, “klaptorsk” og “hvad er det dog, der sker”. Jeg spørger også til, om empatien er forsvundet i Danmark.

Jeg har vedhæftet et Excel-ark med mit og min families budget for hele den sidste valgperiode, hvor køb af cigaretter og hundemad er understreget med rødt.

Min sag inkluderer desuden noget om forsømte dyr, muslimsk teologi, homoseksuelle (jeg kigger på dig, Stig Grenov) og en bæredygtig trampolin til fremme af iværksætteri, så der er noget for enhver mærkesag.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i et opstillet spontant indslag, hvor du kalder mig ved fornavn. Jeg ser præsentabel, men ikke urealistisk velplejet ud, har en ikke-klynkende stemme og et sæt tv-tøj, der kan betegnes som “folkeligt”.

Kærlig hilsen,
Enkeltsagsmanden