TV 2-vært sov over sig og måtte hentes i taxa

Se billedet af det morgentrætte Lisbeth Østergaard - vågnede ikke trods 18 opkald fra stationen

Foto: twitter
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For nogle er det helt uforståeligt, hvordan de friske værter på TV 2s Godmorgen Danmark kan sidde klar bag skærmen hver dag fra klokken 6. Og mandag morgen blev opgaven da også lidt for stor for Lisbeth Østergaard, der sov over sig og måtte finde sig i at blive hevet ud af sengen og hentet af en taxachauffør. Det skriver bt.dk.

Selv for den rutinerede morgen-vært blev det for meget at stå op tidligt mandag morgen, og mens panikken spredte sig på holdet bag programmet, der holder til i studierne på Københavns Hovedbanegård, skulle der intet mindre end 18 opkald til for at få Lisbeth Østergaard ud af drømmeland. 

Og da tv-værten efter en taxatur indfandt sig på redaktionen var medvært Morten Resen lynhurtig til at snuppe et billede og uploade det på Twitter med følgende tekst:

»Så skamfuld ser Lisbeth ud, når hun har sovet over sig, fremkaldt frygtens sved på sine kollegaers pande ved ikke at besvare 18 opkald, og efterfølgende er blevet vækket og hevet ud af sengen af en venlig taxachauffør... Men jeg lover, at hun er på toppen 6.35. P.S.: Hvordan kan man se så casual godt ud, når man lige er vågnet???«

Selv tager Lisbeth Østergaard dog situationen i stiv arm og svarer følgende:

»Jajaja.... Én gang skulle det jo ske...«