S-togene sætter ny rekord

I september slog DSBs S-tog sin egen passagerrekord. Tallene viser, at det både er til hverdag og i weekenden, at flere tager toget.

I september slog DSBs S-tog sin egen passagerrekord. Tallene viser, at det både er til hverdag og i weekenden, at flere tager toget. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I september blev der foretaget 10,4 millioner rejser med DSBs S-tog - det højeste antal nogensinde på en enkelt måned.

Også august var en exceptionelt god måned for S-togene, og Susanne Mørch Koch, der er direktør i DSB Kommerciel, ser udviklingen som resultatet af et målrettet arbejde.

»Salgstallene for de seneste måneder dokumenterer sort på hvidt, at kunderne kvitterer for S-togs rettidighed og pålidelighed ved at bruge togene i stort tal,« siger hun i en pressemeddelelse.

Susanne Mørch Koch peger på, at september var fri for skybrud, kabeltyverier og andre hændelser, der driller togtrafikken. Det betyder, forklarer hun, at pålideligheden og rettidigheden har ligget højt både i og uden for myldretidstrafikken.

»Den høje rettidighed er noget, som vi i DSB arbejder på at holde hver eneste dag. Og det agter vi fortsat at gøre. Vi kan se, at det øgede antal passagerer ikke skyldes enkelte begivenheder i september, men er en stigning fordelt på alle ugens dage. Det vil sige, at der er kommet flere kunder i togene, der rejser med os både i hverdagen og i fritiden,« siger DSB-direktøren.