Melchior: Dansk Folkeparti er racister

På trods af en politianmeldelse om racisme på grund af indholdet af en annoncekampagne for Dansk Folkepartis Ungdom (DFU), meddeler landsformanden Kenneth Kristensen, at partiet intensiverer sin kampagne mod et multietnisk samfund. Arne Melchior fra CD kalder Dansk Folkeparti for racister.

Torsdag skred rektor Mogens Nielsen fra Københavns Tekniske Skole til politianmeldelse, da skolens blad Studiemagasinet udkom med en helsides annonce, der fremturer med, at Danmark om 10 år vil være et land præget af bandekriminalitet, massevoldtægter, tvangsægteskaber, utryghed, kvindeundertrykkelse og grov vold, hvis ikke indvandringen stopper.

Annoncen viser tre almindelige danske piger, der smiler i dag, men i DFUs fremtidsvision er pigerne om 10 år klædt i en blodindsmurt muslimsk dragt og holder Koranen op i luften.

Men politianmeldelsen får ikke DFUs landsformand til at ryste på hånden, og partiet tager i den kommende uge fat på at hænge lignende plakater op på landets skoler:

"Vi lader os selvfølgelig ikke kue af, at en tilfældig skole indfører censur ved at kassere den uønskede litteratur. Mest af alt bringer noget sådant minder om nazitidens bogafbrændinger," siger Kenneth Kristensen, der mener, at kampagnen er et vigtigt skridt i retning af at modarbejde den misinformation omkring det multietniske samfund, som en lang række uddannelsesinstitutioner, ifølge DFU, gør sig skyld i.

CDs udlændingeordfører, Arne Melchior, mener, at annoncen dokumenterer, at Dansk Folkepartis Ungdom er racister, og han hæfter sig ved, at annoncen har været forelagt moderpartiet, som har godkendt den.

"Derved bliver også Dansk Folkeparti at betegne som racister. Det er dybt tragisk, og det er direkte væmmeligt, at den ondskabsfulde racisme nu dokumenterbart er repræsenteret i Folketinget. Jeg føler mig sikker på, at den overvældende majoritet af danske borgere og politiske partier vil vende ryggen til denne usselhed," siger Arne Melchior.

Ritzau