Jønke stukket i maven

To yngre mænd blev her til formiddag ved et grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab efter et knivstikkeri på Nørrebro torsdag aften. Jønke fremstilles tilsyneladende senere fredag i grundlovsforhør.

Hells Angels medlemmer og supportere var mødt frem ved dommervagten fredag formiddag. Foto: Claus Bjørn Larsen Fold sammen
Læs mere

To mænd på 22 og 24 år blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for manddrab i forbindelse med et knivstikkeri torsdag aften på hjørnet af Mimersgade og Ægirsgade på Nørrebro.

Her blev Hells Angels-rockeren Jørgen "Jønke" Nielsen stukket ned med en kniv tre gange i lysken og maven omkring klokken 19.00 og måtte syes på hospitalet.

Herefter gik "Jønke" og den 24-årige til angreb på gerningsmanden med ifølge anklageren adskillige slag, spark og knivstik. Han var torsdag aften i livsfare. Hans tilstand er fredag formiddag uvis.

Den 22-årige blev fremstillet i grundlovsforhør in absentia - uden at være til stede - da han ligger på hospitalet.

Den 24-årige var derimod til stede i Dommervagten med blandt andre en flok venner fra Hells Angels-støtterne, AK81.

Godt gået, du kommer snart ud, lød det fra de omkring 10 støtter til den 24-årige.

Der er nedlagt navneforbud i sagen mod både den 22-årige og den 24-årige, ligesom anklageren begærede lukkede døre ved grundlovsforhøret af hensyn til efterforskningen.

Fredag formiddag var det endnu usikkert, om "Jønke" selv ville møde op til et grundlovsforhør senere fredag. Han er indlagt på hospitalet efter knivstikkene.

Det formodes, at knivstikkeriet skete i forbindelse med et opgør mellem Hells Angels og en rivaliserende gruppe.