Business-kalenderen 10. juli 2015

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Foto: Jeppe Vejl. Københavns Lufthavn.
Læs mere
Fold sammen

Business

I dag kommer Tryg A/S med halvårsregnskab.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Firmaernes køb og salg maj 2015.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik status på inflationen i Danmark i juni.

Københavns Lufthavne gør i dag status over antallet af passagerer i lufthavnene.

Se flere erhvervsnyheder her

EU

Der kom intet gennembrud på topmødet for eurolandene tirsdag, men derimod et klart ultimatum til Grækenland: Et nyt topmøde på søndag for samtlige 28 EU-lande bliver knald eller fald. Og et græsk exit fra euroen er så realistisk, at alle 28 stats- og regeringschefer skal være til stede, også Danmarks Lars Løkke Rasmussen. Forud for topmøde blev grækerne bedt om senest i dag at komme med et omfattende forslag til såvel en hjælpepakke som reformer. Fristen var oprindelig torsdag, men blev af eurolandene udsat til i dag.

Se flere EU-nyheder her

Navne

Leif Aamand (Fhv. landsdommer) 75 år, Poul Hansen (Direktør) 75 år, ens Høyer (Fhv. dommer) 95 år, Torben Ebbesen (Professor, billedkunstner) 70 år, Tommy Troelsen (Fodboldkommentator) 75 år, Vagn Hansen (Fhv. direktør) 85 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her