Søren Frank: Denne Michelin-restaurant har landets måske fineste grønne køkken

Et perfekt midsommermåltid på Hotel Frederiksminde i Præstø med et veritabelt overflødighedshorn af grøntsager fra stedets egen have.

Søren Franks smagsløg har været en tur forbi Hotel Frederiksminde. Her er det en servering bestående af skagensrejer med fløde, peberrod og løvstikke. Tobias Kobborg

Det var en perfekt junidag, varm og solrig, Danmark skulle spille mod Belgien, og vi var på vej til Hotel Frederiksminde i Præstø på Sydsjælland, som siden 2016 har haft en stjerne i Michelinguiden. Men så var det, at vi blev ramt af en trafikprop på Ring 3, som i sidste ende gjorde, at vi blev forsinket med en halv time.

Det lyder måske ikke af så meget, at vi indtog vores borde klokken 19.00 i stedet for 18.30, men i den bekræftelse, vi havde fået fra hotellet, havde man så mindeligt bedt os om at overholde tiden, og noget tydede da også på, at vores sene ankomst havde kortsluttet husets logistik.