
Søren Frank giver seks stjerner: Dragsholm Slot når nye højder af perfektion og luksus
Rabarber fra haven med skovmærke. Niels Ahlmann Olesen
Dragsholm Slot har opgraderet servicen over hele linjen og et vagtskifte i køkkenet har tilført nyt liv.
Dragsholm Slot er 800 år gammelt, ikke desto mindre er det inde i en rivende udvikling. I 2017 fik Slotskøkkenet, som slottets gourmetrestaurant hedder, sin første michelinstjerne. Året efter blev Dragsholm efter at have ansøgt i ti år endelig optaget i den franske Relais & Châteaux-guide, som en af få adresser i Skandinavien.
Relais & Châteaux, som er de små luksuriøse hide away-hotellers svar på michelinguiden, hylder de fem C´er: Caratère, Courtoisie, Calme, Charme og Cuisine (karakter, høflighed, ro, charme og gastronomi). Guidens inspektører besøger således de små gourmethoteller anonymt med en lang liste af punkter, der skal checkes af.
Del: