Skanderborg Festival rykker til København

Smukfest rykker ud af bøgeskoven og ind på Amager.

Danmarks Smukkeste Festival. Fold sammen
Læs mere
Foto: Anders Debel Hansen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mange kender Skanderborg Festival under navnet Smukfest, og nu rykker hele herligheden også til København. Det bliver i weekenden efter at Smukfest er løbet af stablen i Skanderborg.

I weekenden 14.-15. august vil 10-øren ved Amager Strandpark danne rammerne om en musikfest med store navne på programmet.

Læs også: På Plænen: De skal spille til Fredagsrock i 2014

De første navne er netop offentliggjort og byder blandt andre på Pet Shop Boys, Nephew, Magtens Korridorer og Rasmus Seebach.

- Vi er mange gange blevet opfordret til at lave noget Smukfest i København, der jo er hjemby for omkring en tredjedel af de gæster, der besøger os i skoven og mange af vores medhjælpere. Billetsalget til festivalen i Skanderborg er gået stærkere end nogensinde – og da vi ikke kan udvide i skoven tænkte vi, at tiden måtte være inde til at prøve kræfter med et arrangement i hovedstaden, fortæller Claus Visbye, der er formand for Skanderborg Festivalklub og fortsætter:

- Udover masser af musik, kan vi love, at et stort hold af gode smukfest-medhjælpere er på plads, så vi kan garantere vanlig stil og service, som publikum kender det fra bøgeskoven. Smukfest Copenhagen er tænkt som et årligt arrangement – der gerne må vokse sig større med tiden, siger Claus Visbye.

Læs også: Rolling Stones spiller på Roskilde Festival 2014

Programmet for Smukfest Copenhagen 2014

Torsdag den 14. august fra kl. 15.00 – 20.00:

Familie koncert med Rasmus Seebach (hans eneste udendørs koncert i København denne sommer), support fra albumaktuelle Christopher.

Fredag den 15. august fra kl. 13.00 – 24.00:

Eneste mulighed denne sommer for at høre Pet Shop Boys, Nephew, og Magtens Korridorer i København og omegn, med support fra Bo Evers, S!vas og Ukendt Kunstner.

Billetsalget starter den 24. marts på Billetlugen.dk