Netflix-serien 'Making a Murderer' vender tilbage

Skaberne af den medrivende dokumentarserie har tirsdag offentliggjort, at de er gået i gang med at optage nye tv-afsnit af Making a Murderer.

Holdet bag tv-serien 'Making a Murderer' er gået i gang med at optage nye afsnit af den populære Netflix-serie. Fold sammen
Læs mere
Foto: HANDOUT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Historien om Steven Avery og hans nevø Brendan Dasseys møde med det amerikanske retssystem er langt fra slut.

Folkene bag den populære true crime-serie 'Making a Murderer' har nemlig tirsdag løftet sløret for, at der vil komme nye afsnit af tv-serien.

»Seernes interesse og opmærksomhed har sikret, at historien ikke er overstået, og vi er fuldt ud forpligtet til fortsat at dokumentere begivenhederne, som de udfolder sig,« sagde Laura Ricciardi og Moira Demos, der står bag serien, i en fælles pressemeddelelse, skriver magasinet Rolling Stone.

I de nye afsnit vil tv-seerne komme helt tæt på efterspillet og de morddømtes nye hold af advokater, der har appelleret dommen og arbejder på at få de hovedmistænkte frikendt.

Første sæson sluttede med, at de to hovedpersoner Steven Avery og Brendan Dassey blev dømt for at have myrdet den 25-årige Teresa Halbach i 2005.

Eksklusiv adgang

Serien har i de ti første afsnit avlet fortalere for Averys uskyld samt folk, der ikke er i tvivl om, at han er skyldig. Anklagemyndigheden og politiet bliver også beskyldt for at have plantet falske beviser for at få Steven Avery buret inde.

I 1985 blev Steven Avery i sin hjemstat Wisconsin dømt for voldtægt, og han røg i fængsel. 18 år senere dukkede nye DNA-beviser op, som udelukkede ham som gerningsmand, og han blev løsladt. Men i 2005 blev Avery mistænkt igen. Denne gang var det for et mord på den 25-årige fotograf Teresa Halbach. Sammen med sin nevø Brendan Dassey, der tilstod at have medvirket i mordet, blev de fængslet for mord.

Averys nye advokat, Kathleen Zellner, har givet 'Making a Murderer'-folkene eksklusiv adgang til at følge hende og arbejdet med at få ham frikendt. Og hun har perioden efter seriens afslutning også udtalt, at der er kommet nye spor i sagen.

De nye episoder vil, ifølge skaberne, give »intim adgang til familierne og karakterne tæt på sagen,« står der i pressemeddelelsen.

Der er hverken sat dato eller antal på seriens nye afsnit.