Netflix-hittet »Making a Murderer« kommer som bog

Historien om den morddømte Steven Avery, hvis rettergang skildres i Netflix-serien »Making a Murderer«, kommer snart som bog.

Steven Avery bliver dømt for voldtægt i 80'erne. Efter 18 år i fængsel bliver han frifundet, men Steven Averys frihed varer kun ganske kort tid, før politiet anklager ham for mordet på fotografen Teresa Halbach. Foto: Netflix/Reuters Fold sammen
Læs mere
Foto: HANDOUT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Siden Netflixs »Making a Murderer« havde premiere i december, har true crime-serien været på alles læber. Seere verden over har siddet klinet til skærmen og fulgt med i historien om Steven Avery, der måske, måske ikke er skyldig i mordet på den 25-årige fotograf Teresa Halbach.

Til dem, der ikke har fået nok af serien, kan historien om Steven Avery snart fås i bogformat. »The Innocent Killer« er skrevet af advokaten Michael Griesbach, som har gravet i Steven Averys rettergang og Teresa Halbach-mordet.

Bogen blev først udgivet af Foreningen for den Amerikanske Advokatstand i 2014, men udkommer nu på forlaget Penguin Random House, herunder datterforlaget Windmill Books.

»Denne bog vil uden tvivl øge debatten og få en til at se dele af sagen i et nyt lys,« siger Laura Deacon, redaktionel leder af Windmill Books, til The Guardian.

»The Innocent Killer« kommer som e-bog 21. januar og i en paperback udgave 11. februar.