Hypet gruppe aflyser Fredagsrock-optræden

Gruppen Haim kommer alligevel ikke til at spille til Fredagsrock i Tivoli den 12. august.

ARKIVFOTO: Koncert med det amerikanske band Haim på Vega i 2014. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Søstrene fra Haim skulle have indtaget scenen foran Plænen i Tivoli den 12. august med numre som "The Wire" og "Falling", men kun uger før deres aftalte optræden, meddeler den populære rockgruppe, at de aflyser hele deres Europa-turné, fordi de endnu ikke er færdige med at indspille deres andet album.

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse, og her fremgår det, at den amerikanske gruppe er ked af at skulle droppe de europæiske koncerter.

»Vi havde håbet, at vi ville være færdige med vores indspilning, men det viser sig, at vi lige nu er et kritisk sted i arbejdet med at gøre albummet færdigt, og vi er derfor nødt til at blive hjemme. Vi hader at skuffe de af vores fans, der ville have kommet til koncerterne, og vi lover, at vi vender tilbage indenfor den nærmeste fremtid med ny musik,« siger gruppen i følge Tivoli i forbindelse med aflysningen af turnéen.

I stedet for Haim er den danske popduo Phlake trådt til, og sammen med et andet navn, der endnu ikke er bekræftet, vil de gå på scenen den 12. august i en dobbeltkoncert.

»Det er altid utrolig ærgerligt at måtte aflyse en koncert for både artist og venue. Heldigvis og med en del logistisk akrobatik, har Phlake formået at træde til i 11. time. Jeg er utrolig glad for at give alle dem, der måtte gå forgæves til deres succesrige koncert på Roskilde (festival, red.) en mulighed for at opleve et af de mest hypede danske navne for øjeblikket,« siger programchef i Tivoli, Rune Erbs Ledet.

Phlake har blandt andet hittet med numre som "Pregnant" og " Angel Zoo". Det er første gang, de spiller til Fredagsrock.

/ritzau/FOKUS