Efter ulykke på filmoptagelser: Nicolas Cage skal opereres

Hollywood-stjernen Nicolas Cage kom til skade under filmoptagelser i Bulgarien. Nu er han på operationsbordet.

Ifølge repræsentanter for den 53-årige Nicolas Cage er han endt op med en brækket ankel. Scanpix/Tiziana Fabi
Læs mere
Fold sammen

Han er kendt for at klare alverdens farer, farlige skurke og hårdtslående modstandere i actionfilm som "National Treasure" og "Face/Off".

Men ulykke under filmoptagelser i Bulgarien har nu fået skuespilleren Nicolas Cage ned med nakken. Det skriver mediet Deadline Hollywood.

Heldigvis er der ikke tale om en alvorlig skade, men ifølge repræsentanter for den 53-årige skuespiller er han endt op med en brækket ankel.

Nicolas Cage blev efter ulykken fragtet til det nærmeste hospital i hovedstaden Sofia, hvor lægerne ville operere ham med det samme.

Hollywood-stjernen foretrak dog amerikanske læger hjemme i Los Angeles, så han blev efterfølgende fløjet til USA, hvor han endte på operationsbordet.

Repræsentanter for Nicolas Cage bekræfter, at han nu har brug for tid til at komme sig over ulykken, før han kan vende tilbage til filmoptagelserne.

De håber på, at han vil være klar til arbejde igen inden for to uger.

De nærmere omstændigheder for ulykken er ikke klare, men ifølge Deadline Hollywood var Nicolas Cage i gang med optagelser til actionfilmen "211", der bliver instrueret af York Alec Shackleton.

Det er stadig usikkert, om filmoptagelserne kan fortsætte uden Nicolas Cage.

/ritzau/FOKUS