9. Låge: Stones skaber rockhistorie på Roskilde

Frem til jul kigger vi tilbage på de største og mest mindeværdige musikalske øjeblikke og tendenser fra det forgangne år.

Mick Jagger of The Rolling Stones performs during their "14 on Fire" concert at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid in this June 25, 2014 file photo. REUTERS/Juan Medina/Files (SPAIN - Tags: TPX IMAGES OF THE DAY ENTERTAINMENT) Fold sammen
Læs mere
Foto: JUAN MEDINA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

The Rolling Stones forenet med den orange Canopy-scene som en gang havde været deres, men nu var blevet symbolet på Nordeuropas største musikfestival i Roskilde?

Det havde været en drøm i mange år for Roskilde Festival og i 2014 lykkedes det så endelig. Mick Jagger, Keith Richards og resten af slænget omkring et af verdenshistoriens største rockbands gav koncert torsdag aften på festivalen og førte demed endnu et kapitel til fortællingen om de mange store navne der gennem årene har spillet på Dyrskuepladsen.

Reaktionen på koncerten var blandede. Nogle mente, at det var en af de bedste koncerter bandet nogensinde havde givet på dansk jord, mens andre holdt på, at bandet efterhånden havde overskredet sidste salgsdato, hvilket kunne høre på musikken.

Alt andet lige blev der bundet en sløjfe på historien den aften

Koncerten bød på disse numre: