Med ærgerrighed og ydmyghed driver Anders forretningen fremad

Anders Svejborg, 35 år, Business analyst, A.P. Møller Holding.

Foto: PR-foto: A.P. Møller Holding.

Kategori: Finans og økonomi

Anders Svejborg begyndte som hos A.P. Møller - Mærsk for ti år siden, da han var studerende. I lige så mange år har Martin Larsen, CFO hos A.P. Møller Holding, fulgt Anders Svejborgs udvikling, frem til i dag hvor han er business analyst hos A.P. Møller Holding.

»A.P. Møller Holding består af et lille og agilt team. Det er vigtigt for os at have talenter, der både kan være med på de store linjer, men også i detaljen og samtidig bidrage til et godt socialt miljø. Det synes jeg, Anders er et rigtig godt eksempel på,« siger Martin Larsen.

Selv fortæller Anders Svejborg, at han vil gå langt for at nå de mål, der opstilles, og at han gør det med ydmyghed og ærgerrighed.

»Jeg kan ikke acceptere, at vi forbliver i status quo, og mange af de projekter, jeg har beskæftiget mig med gennem mine jobs, bærer også præg af at have været transformationsprojekter eller andre store projekter, hvor jeg har konverteret komplekse problemstillinger og data til forståeligt beslutningsmateriale, der har drevet virksomheden fremad.«

»Til det har jeg et stort servicegen: Hvis nogen spørger, om vi ikke kan gøre tingene på en specifik måde, og jeg kan se, at det vil skabe værdi for forretningen, siger jeg aldrig nej. Så kan det være, det kræver ekstra timer, men så er det sådan det er,« siger Anders Svejborg.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.