Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

»Ikke en skid«

24DEBEva-Agnete-Selsing-140.jpg
Eva Agnete Selsing Fold sammen
Læs mere

Borgmester i Odense, Peter Rahbæk Juel (S), har fået politibeskyttelse, efter at medlemmer af indvandrerbanden Black Army er begyndt at true ham. Men politikeren er ikke sådan at kue. Verbalt, i hvert fald.

I et interview udtaler Rahbæk Juel ligefrem, at »Black Army har en helt forskruet opfattelse af sig selv. De bestemmer ikke en skid« umiddelbart efter, at han har berettet, hvordan bandemedlemmer intimiderer udefrakommende, og selv har overtaget jurisdiktionen med området omkring deres klubhus.

Nå ja, og så det med at en borgmester nu skal til at have politibeskyttelse. Uha, kære Peter. Kendsgerningen er vist, at det er dig og de andre politikere, der ikke bestemmer en skid. Sådan går det jo, når blødsødenheden breder sig i systemet; så finder mere håndfaste kræfter ud af at cementere sig.