Undergang på 1. klasse: Fyld dig med foie gras og trøfler, mens du sidder i bunkeren  

Overlevelsesguide til luksusdyr: Krisen truer fra øst, fra vest, fra oven og fra neden. Den danske befolkning skal forberede sig på det værste. Skulle katastrofen indtræffe, så kan man dog godt »preppe« med stil. Berlingske guider til en række überlækre produkter, du kan tage med i bunkeren.

Berlingskes gastronomiredaktør, kommentator og anmelder, Søren Jacobsen Damm guider til de mest lækre prepper-retter, så opholdet i kælderen bliver så behageligt som muligt.  Asger Ladefoged

Her på Berlingskes gastronomiredaktion testede vi for nylig såkaldt preppermad, altså langtidsholdbar mad, som typisk er konserveret, så den kan holde sig i årevis uden at være nedkølet. Det er typisk dåsemad eller frysetørrede produkter.

Det var mildt sagt ikke en stor gastronomisk oplevelse. Enkelte produkter var regulært uspiselige, og personligt ville jeg hellere give produkterne til vilde hunde end spise dem igen, medmindre jeg var døende af sult.