Kolesteroltsunami og angerjuice: Nogle gange trænger man bare til morgenmad, som var det 1999

Morgenmad: Udbuddet af eksotisk morgenmad er ude i en rivende udvikling, men hvor går man hen, når man vågner lørdag en morgen, er hamrende sulten og bare helst vil gå »old school«? Berlingske har været forbi Bistro Royal for at afprøve deres morgenmenu.

De klassiske amerikanske pandekager på Bistro Royal var tæt på perfekte, mener Berlingskes anmelder. Her serveres de med hjemmelavet nutella, peanutbutter og banan. Rune Øe

Hvad skal vi have til morgenmad? Korokke, tamago sando, burrata med puttanesca og kombucha? Eller måske en matcha mango bowl? Det lyder alt sammen eksotisk og lækkert – og det er det. Læs blot min anmeldelse af morgenmaden på Etcetera i sidste måned.

Variationen i morgenmad har aldrig været større i København, så der sker heldigvis meget nyt på en madscenen, der indtil for 10 år siden var meget traditionel og homogen.