Dynekongen vil sælge online

Ved udgangen af dette år relancerer Jysk sin danske hjemmeside, og med et udbygget varekatalog vil kunderne kunne handle online.

Dynekongen Lars Larsen vil nu også give kunder I Danmark mulighed for at handle varer online. I sidste uge lancerede den canadiske del af selskabet en ny netbutik, hvor canadierne kan købe varer fra kæden på nettet. Det skriver Dagbladet Børsen.

- En af de ting, som har været en berettiget kritik fra vores kunder, er, at det var fint nok, at man kunne gå ind på Jysks hjemmeside og læse om de gode tilbud, men de mangler at kunne se hele kataloget, siger kommunikationschef Kim Skibsted til Børsen.

I første omgang vil hele varekataloget blive lagt online, og derfra er skridtet ikke langt til at sælge varerne via netsiden. - Man skal kunne se alle de madrasser, vi har i vores udvalg, og så er der ikke langt til at sætte en lille indkøbskurv ind i hjørnet, siger Kim Skibsted.

Hidtil har Jysk vurderet, at man med 91 butikker i Danmark var godt dækket ind geografisk, hvormed kunderne forholdsvis hurtigt kunne finde en butik, hvor de kunne røre varerne. Derfor vil sengetøjskoncernen overveje, hvilke varer de vil kunne udvide sortimentet på nettet med, for på den måde at udvide indtjeningsmulighederne.

- Det kan være, at det er nogle helt andre varer, der skal være en del af vores nethandel, siger Kim Skibsted.

- trichs