Tre friske fiduser sikrer pengene til fredagsslikket

LEEDS - WEST BROMWICH

Topbrag fra Championship, som næppe bliver kedeligt. West Bromwich har endnu ikke formået at holde en modstander fra den øverste del af tabellen fra at score trods 16 forsøg, hvilket er ret opsigtsvækkende. Det er også dårligt nyt før mødet med en af de mest potente o ensive hold i rækken. Normalt er Leeds stærke hjemme, hvor man blot to gange i sæsonen er gået fra banen uden at score, og eneste alvorlige anke ved spillet er, at Leeds er uden topscorer Kemar Roofe. Modsat mangler gæsterne forsvareren Ahmed Hegazy,

OVER 2,5 MÅL I KAMPEN
ENGLAND CHAMPIONSHIP, KLOKKEN 20:45
ODDS 1,90 HOS BET365

GRENOBLE - RED STAR

Det er sjældent, at man får et så højt odds på pointtab til et hold, der er uden sejr i ni kampe på stribe - og det ligner da også værdi hér. Grenoble har præsteret dårligt længe og er hårdt ramt til dette opgør. Førstekeeper Brice Maubleu er fortsat ude, mens både Maxime Spano og Eric Vandenabeele har karantæne, og de møder her Red Star. Gæsterne har haft en svær sæson, men de har vist fremgang i de seneste uger, og udover karantæneramte Clement Chantome er de i stærkeste opstilling. Red Star er uden sejr på udebane, men trods det er værdien på X2.

RED STAR FÅR POINT I KAMPEN
FRANKRIG LIGUE 2, KLOKKEN 20:00
ODDS 2,10 HOS BET365

JONG UTRECHT - TELSTAR HOLLAND

En af de faste holdepunkter i disse spalter har været at spille imod Jong Utrecht, og da det hidtil har været med stor succes, er der ingen grund til at ændre på det. Der er ingen nedrykker i den hollandske næstbedste række, og derfor har Jong Utrecht intet at spille for. Holdets bedste spiller og topscorer Nick Venema er rykket op i A-truppen, og da førsteholdet spiller i morgen, er han næppe med i dag. Siden nytår har Jong Utrecht tabt syv kampe af syv mulige, så selv om Telstar også er dårligt kørende, skal de alligevel være nogenlunde pæne favoritter hér.

TELSTAR VINDER KAMPEN
EERSTE DIVISION, KLOKKEN 20:00
ODDS 2,31 HOS NORDICBET