Berlingske Barometer

Se den aktuelle status i dansk politik i Berlingske Barometers vægtede gennemsnit af flere institutters målinger eller gå på opdagelse i de enkelte målinger. Datoer angiver, hvornår en måling er afsluttet hos et institut.

Løkke: Briterne må selv komme med ny brexitaftale

Den danske regering forbereder sig på, at Storbritannien forlader EU uden en aftale.

Politisk leder for Alternativet Uffe Elbæk ser med dyb bekymring på den politiske udvikling i Danmark, som i hans øjne har tendenser, som vækker mindelser om 1930ernes Europa og fascismen.

Bekymret Uffe Elbæk advarer mod fascistiske tegn i dansk politik: »Det ekstreme er blevet til det normale«

Alternativets politiske leder og erklærede statsministerkandidat, Uffe Elbæk, advarer i hårde vendinger om, at udviklingen i dansk politik har bekymrende fællestræk med fascismen og 1930ernes Europa. Vi er nødt til at tænke over, hvad vi er ved at blive til som samfund, siger han.

Stephanie Lose er formand for Danske Regioner og selv valgt ind for Venstre – men hun er ikke enig i partifællernes nedlæggelse af rådene. Foto: Morten Lau-Nielsen

Regionsrådsformand om Løkkes plan: »Jeg har advaret mod det her«

Hverken formanden for Danske Regioner eller Lægeforeningens formand har meget til overs for regeringens plan om lukning af de fem regionsråd til fordel for en statslig organisation – og Sophie Hæstorp Andersen fra Socialdemokratiet finder beslutningen taget for lukkede døre.