Rovsing omsatte for 9,7 millioner

Rovsing kom ud af første kvartal af regnskabsåret 2007/2008 med en omsætning på 9,7 mio. kr. og et resultat af primær drift (EBIT) på minus 4,4 mio. kroner.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Udviklingen i 1. kvartal 2007/08 har været præget af, at to store opgaver vedrørende satellitsystemet Galileo som tidligere oplyst ikke er lønsomme. Endvidere afspejler resultatet, at der i perioden har været væsentlige omkostninger til opbygningen af de nye forretningsområder inden for forsvars- og transportindustrierne, skriver Rovsing.

Selskabet fastholder forventningerne for regnskabsåret 2007/08 om en omsætning i området 50 mio. kr. og et resultat af primær drift (EBIT) i niveauet minus 16 mio. kroner.

- Bestyrelsen og direktionen har som tidligere meddelt gennemgået virksomhedens strategi og overordnede planer. Konklusionen er, at hovedlinierne i den lagte strategi fastholdes, oplyser selskabet.

På selskabets hovedområde, det europæiske institutionelle rumfartsmarked, blev omsætningen 8,8 mio. kroner.

Rovsing udvikler systemer, software og elektronik til rumfart. Kunderne er internationale organisationer og virksomheder. Selskabets vækststrategi omfatter nye forretningsområder inden for forsvars- og transportindustrierne, hvor der i stigende grad er behov for Rovsings kompetencer inden for design, udvikling, test og kvalitetssikring af avancerede systemer til kritiske funktioner.

RB-Børsen