Finansradio: Ericsson skuffer markedet

Svenske Ericsson er kommet med halvårsregnskab her til morgen som viser, at selskabet ikke lever helt op til markedets forventninger. Selskabet opnåede i 2 kvartal et driftsresultat på 9,3 mia. SEK mod 8,3 mia. SEK i samme periode sidste år.

Markedet havde i gennemsnit ventet et driftsresultat på 9,8 mia. SEK.

Omsætningen i 2 kvartal steg til 47,6 mia. SEK mod konsensus på 48 mia. SEK. Investeringsbank frygter recession i Danmark.

Investeringsbanken Dresdner Kleinwort advarer i en ny analyse om voksende ubalancer i dansk økonomi. Stigende gæld og en vigende opsparing blandt landets husholdninger er således i dag en større trussel mod dansk økonomi end risikoen for et minus på betalingsbalancen, mener den tyske investeringsbank. Det skriver dagbladet Børsen.

- Danmark har det samme problem, som vi ser i en række andre lande, som også har oplevet store stigninger i huspriserne. Nu ønsker vi at rette fokus på koblingen mellem huspriserne og opsparingen, siger seniorøkonom David Owen, og henviser til de seneste kvartalers kraftige opbremsning i husprisernes vækst.

Hør finansradio her

Finansradio er leveret af Netposten.dk