Eksperter giver Keops hug for kommunikation

Trods sine bestræbelser er det ikke lykkes Keops at opføre sig som klassens pæne dreng, når det gælder kommunikationen med investorerne, mener eksperter.

Keops dumper på corporate governance. Trods bestræbelser fra det børsnoterede ejendomsselskab Keops om at være klassens pæne dreng, når det gælder om at kommunikere med investorerne, så er hverken corporate governance-eksperter eller analytikere imponerede over selskabets kontakt med markedet.

Til gengæld så er der blevet tæret alvorligt på markedets tillid til holdbarheden i selskabets udmeldinger samtidigt med, at der opstået usikkerhed om ansvarsfordelingen i den øverste ledelse.

»Et af de meget centrale elementer inden for corporate governance er, at selskabet udviser en solid og pålidelig informationspolitik i forhold til markedet. Det er ikke mit indtryk, at Keops har levet op til det. Selskabet har i hvert fald skabt en betydelig usikkerhed i markedet omkring ledelsesforhold og den strategiske situation, hvilket er forhold, som udgør selve kernen inden for god corporate governance,« siger professor i selskabsret ved Handelshøjskolen i Århus Paul Krüger Andersen.

Kilde: Børsen