Atlantic Petroleum trækker folk fra London Oil and Gas tættere på

Det færøske olieselskab Atlantic Petroleum sætter nu David Peattie på listen over bestyrelseskandidater i forbindelse med en nært forestående ekstraordinær generalforsamling.

Arkivfoto. Det færøske olieselskab Atlantic Petroleum sætter nu David Peattie på listen over bestyrelseskandidater i forbindelse med en nært forestående ekstraordinær generalforsamling. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANDREW DOWSETT

Nomineringen er aftalt med London Oil and Gas, der tidligere i år lånte det færøske selskab op til 8 mio. pund - dengang svarende til knap 80 mio. kr.

David Peattie har over 35 års erfaring på området - og han er i dag er bestyrelsesformand i britiske Independent Oil and Gas.

- Der vil blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling i den nærmeste fremtid for at formalisere aftalen, skriver Atlantic Petroleum i en meddelelse til fondsbørsen.

Samtidig er chefen for London Oil and Gas' finanser, Clint Redman, nu blevet permanent chef for den finansielle afdeling i selskabet. I forbindelse med at låneaftalen blev indgået, påtog han sig en midlertidig rolle som finansdirektør i det færøske selskab.

- Vi er meget glade for at kunne annoncere, at David Peattie og Clint Redman kommer med i Atlantic Petroleum, og jeg ser frem til at arbejde sammen med David og Clint, siger Ben Arabo, der er administrerende direktør hos Atlantic Petroleum, i meddelelsen.