Atlantic Petroleum trækker folk fra London Oil and Gas tættere på

Det færøske olieselskab Atlantic Petroleum sætter nu David Peattie på listen over bestyrelseskandidater i forbindelse med en nært forestående ekstraordinær generalforsamling.

Arkivfoto. Det færøske olieselskab Atlantic Petroleum sætter nu David Peattie på listen over bestyrelseskandidater i forbindelse med en nært forestående ekstraordinær generalforsamling. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANDREW DOWSETT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nomineringen er aftalt med London Oil and Gas, der tidligere i år lånte det færøske selskab op til 8 mio. pund - dengang svarende til knap 80 mio. kr.

David Peattie har over 35 års erfaring på området - og han er i dag er bestyrelsesformand i britiske Independent Oil and Gas.

- Der vil blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling i den nærmeste fremtid for at formalisere aftalen, skriver Atlantic Petroleum i en meddelelse til fondsbørsen.

Samtidig er chefen for London Oil and Gas' finanser, Clint Redman, nu blevet permanent chef for den finansielle afdeling i selskabet. I forbindelse med at låneaftalen blev indgået, påtog han sig en midlertidig rolle som finansdirektør i det færøske selskab.

- Vi er meget glade for at kunne annoncere, at David Peattie og Clint Redman kommer med i Atlantic Petroleum, og jeg ser frem til at arbejde sammen med David og Clint, siger Ben Arabo, der er administrerende direktør hos Atlantic Petroleum, i meddelelsen.