Viborg-træner vil gentage bedrift og drille FCK

Kampprogrammet er tæt i øjeblikket, og allerede tirsdag venter en ny opgave for Viborg, som gæster FCK.

Viborg-træner Johnny Mølby vil forsøge at drille FC København i tirsdagens opgør. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Viborg. Sæsonens sværeste kamp for Viborg venter tirsdag aften, når holdet møder FC København på udebane i Alka Superligaen.

Det mener Viborg-træner Johnny Mølby, som alligevel tror på, at holdet kan hente point med hjem til domkirkebyen.

FCK fører suverænt rækken og har endnu ikke tabt en kamp i ligaen i denne sæson, men Mølby og spillertruppen sætter sig i bussen med tro på tingene.

- De seneste mange kampe mod FCK har været tætte, og vi har leveret fine præstationer mod dem, så vi tror selvfølgelig på, at vi kan gøre det igen.

- Der er ingen tvivl om, at FCK ude er sæsonens sværeste kamp, men vi vil gøre alt, hvad vi kan for at drille dem.

- Vi ved godt, at alle skal levere på højeste niveau for at få noget med hjem fra Parken, siger Mølby til klubbens hjemmeside.

I begyndelsen af oktober spillede Viborg 0-0 hjemme mod FCK.

Jeppe Grønning vender tilbage i Viborg-truppen efter endt karantæne, mens FCK har Thomas Delaney og Erik Johansson i straffeboksen.

- Thomas Delaney fylder rigtig meget på FCK-holdet, og han er vel den bedste spiller i rækken, så ham erstatter man jo ikke bare lige.

- Når det så er sagt, så har FCK så stærk en trup, at når nogen er udenfor, så kommer der bare en anden landsholdsspiller ind i stedet. Hele deres trup har meget høj kvalitet, konstaterer Mølby.

Hos FCK hæfter højrebacken Peter Ankersen sig ved, at klubben har vundet seks ligakampe i træk siden 0-0-kampen i Viborg

- Det er fedt med så mange kampe, som vi har for tiden. Vi kan selvfølgelig godt mærke det tætte kampprogram på fysikken.

- Men indtil videre er vi kommet rigtigt godt igennem det med både gode præstationer og masser af sejre. Det skal vi fortsætte med mod Viborg, som vi har stor respekt for.

- Jeg er sikker på, at vi er klar til at levere en ny god præstation, og vi er altid stærke hjemme, så jeg er optimistisk, siger Ankersen til FCK's hjemmeside.

FCK's kamp mod Viborg begynder klokken 20 tirsdag aften.

/ritzau/