Thomas Sørensen kræver afklaring

Thomas Sørensens situation i Aston Villa er så usikker efter tilgangen af Scott Carson, at landsholdsmålmanden har bedt manager Martin O'Neill om en samtale.

Efter at Aston Villa har investeret i lejesvenden Scott Carson fra Liverpool, er den skadede Thomas Sørensen nu ved at tage sin position i klubben op til overvejelse, skriver Tips-Bladet i tirsdagens udgave.

- Jeg har bedt manageren om en samtale for at få en afklaring, og forventer, at det sker i denne uge. Hvad der kommer ud af det, ved jeg ikke, men det må jeg jo forholde mig til, når det sker, siger Thomas Sørensen.

Hans kontrakt udløber i sommeren 2009, og han har gennem længere tid givet udtryk for, at han forventede at forlænge sin aftale.

- Jeg fokuserer på min genoptræning og på at komme tilbage. Det er det vigtigste lige nu. Konkurrence er en fin ting, men jeg har da gjort mig mine tanker. Det virker lidt mærkeligt at bruge så mange penge på at hente ham ind, når vi allerede er to gode målmænd i truppen, siger Thomas Sørensen til Tips-Bladet.

Den 31-årige danske landsholdsspiller skiftede til Aston Villa fra Sunderland i 2003 og har stort set siden været førstevalg som målmand.

/ritzau/