Sunderland tæmmede Tottenham

Tottenham fik en skuffende sæsonstart på sæsonen efter et skuffende 0-1 nederlag i Sunderland. Michael Chopra scorede i sidste minut.

Manager Roy Keanes oprykkere fra Sunderland fightede sig lørdag til et fortjent 1-0 sejr mod et skuffende Tottenham-hold i den engelske sæsonpremiere i Premier League. Men det blev til en kold afvaskning til den ambitiøse London-klub, da indskiftede Michael Chopra skaffede nordenglænderne alle tre point med en scoring i sidste minut.

Opgøret på Stadium of Light blev aldrig den store spillemæssige oplevelse, og chancerne var få. Tottenham-træner Martin Jol satsede på at hive sejren i land ved at indskifte Darren Bent efter en time. Men den dyrt indkøbte landsholdsspiller formåede ikke åbne den solide Sunderland-defensiv i sin debut.

Oprykkerne fra Sunderland fik dermed en flot start på sæsonen, der afslørede, at nordenglænderne kan blive svære at slå. Tottenham skuffede til gengæld fælt efter at være udråbt som et af de absolutte tophold i den kommende sæson. Senere lørdag er der Premier League-debut til danske Kasper Schmeichel, når han vogter Manchester City-målet i kampen mod West Ham.

/ritzau/