Drømmeflugter gav Sundrland sejren

123defoeeeee

Det kan godt være, at opgøret mellem Sunderland og Newcastle ikke er det mest eksponerede i Danmark, men i England er det nordengelske derby blandt de mest fjendske, og søndag kunne Sunderland hente sejren på et gudemål af Jermaine Defoe.

I overtiden af første halvleg dumpede en bold ned foran den vævre engelske angriber, og han gad ikke at tænke sig om, før han svingede venstrebenet og helflugtede bolden op i krogen. En smuk måde at afgøre et derby på til resultatet 1-0.

Det var ikke bare vigtigt for Sunderland-fansenes håneret, for de tre point betyder, at Sunderland nu er tre point fri af nedrykningsstregen. Og så håber manager Dick Advocaat nok, at den første sejr i ni kampe kan være med til at sætte gang i en mindre stime for holdet fra The Stadium of Light.

Newcastle er naturligvis mindre glade for derby-nederlaget, der lader dem hænge fast i en form for ingenmandsland lige over bunden i Premier League. Holdet har nu kun vundet en kamp af de seneste otte, men de ni point ned til nedrykningsstregen er alligevel en god sikkerhed for de sort- og hvidstribede.