SPONSERET INDHOLD

Sæt investeringen på autopilot hver måned

Der er flere fordele ved at investere fast hver måned, udover at det kan gøres helt automatisk.

Alle ved at penge skal investeres på den ene eller anden måde for at få dem til at vokse. Men hvordan? Aktier? Obligationer? Noget helt tredje? Lader du pengene stå i banken, bliver de langsomt mindre værd på grund af negative renter og inflation. Selvom du ikke har en formue at investere, kan du starte i det små hos Nord Investments og lade en robot klare al arbejdet.

Få en gratis og uforpligtende investeringsplan hos NORD.investments nu

Du kan nemlig selv bestemme, hvor mange penge du vil overføre til NORD.investments hver måned. Så vokser grundlaget for din investering, uden du tænker over det.

Du betaler kun 0,60-0,80% i omkostninger og ingen minimumskurtager. Du kan hele tiden følge dit afkast. Ved at overføre penge til din investering løbene nedsætter du din risiko og slipper for at spekulere i om markedet er højt eller lavt lige nu

Minimumsinvesteringen hos NORD.investments er 10.000 kroner. Derfra bestemmer du selv, hvor mange penge du vil lade robotten investere for dig.

Med investeringsplanen får du det optimale afkast i forhold til din risikovillighed.

Få en gratis og uforpligtende investeringsplan hos NORD.investments her – også selvom du ikke er klar til at investere lige nu.

Historisk har NORD.investments haft et årligt afkast på 4,8 % selv med deres laveste risikoprofil.

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.