Søren Frank: På Fru Nimb får man ikke bare smørrebrød – men også håndspålæggelse...

Det klassiske smørrebrød hos Fru Nimb er gedigent, og man sidder fantastisk på terrassen foran Plænen i Tivoli.

»Den gode platte« på Fru Nimb består af æblesild, klassisk tatar, smørstegt rødspættefilet og Unika Kry med kirsebær. Thomas Lekfeldt

Da Lars Liebst trådte til som ny direktør for Tivoli i 1996 var haven, ifølge Wikipedia, under kritik for at være »gammeldags, nedslidt og hensygnende«. En af Liebsts midler til opgradere Tivoli var at fokusere på gastronomien, hvor ambitionsniveauet fik adskillige nyk opad, ikke mindst med de to nu hedengangne Michelinstjerne-restauranter The Paul og Herman.

De senere år er det gastronomiske fokus i haven desværre svækket igen. Hvor hver Tivolisæson før i tiden bragte mindst en spændende ny restaurant, som krævede anmeldelse, kan jeg i år ikke få øje på en eneste nyhed (bortset fra en ny fastfood stand i Food Hall på Tivolihjørnet).