Søren Frank fik smørrebrød på Orangeriet: »Det lignede en hurtig håndmad, bakset sammen på køkkenbordet derhjemme«

På papiret er Orangeriet i Kongens Have en af byens mest attraktive frokostrestauranter, men både smørrebrød og a la carte-retter skuffer.

Man sidder unægtelig godt i Orangeriets gårdhave. Asger Ladefoged

Når vejret er til, at frokosten kan indtages ude, er der få steder i byen, hvor det er bedre at sidde end Orangeriet i Kongens Have.

Jeg har altid elsket den klassiske pavillon med dens hyggelige kolonihavehusagtige atmosfære. I gamle dage var den under samme ejerskab som Lumskebugten, med Knud Wohlmuth som bestyrer, og senere opstod den første udgave af Rasmus Kofoeds restaurant Geranium på denne adresse. I dag er det en anden gammel konkurrencekok, Jasper Kure, der driver stedet, som er ganske velbesøgt til frokost, hvor mulighederne er mangfoldige.