Søren Frank: Derfor går jeg i en stor bue uden om Dining Week og lignende middagstilbud

Kommentar: Berlingskes madredaktør mener ikke, at »suppe-steg-og-is«-menuerne under Dining Week giver det rette billede af byens restaurantscene.

I uge syv kører adskillige restauranter Dining Week-tilbud for at vække appetitten hos flere prisbevidste gæster. Berlingskes madredaktør Søren Frank er ikke udelt begejstret for konceptet. Arkivfoto: Brian Rasmussen

Når en lang række af byens restauranter i forbindelse med Dining Week faldbyder tre retter mad for 215 kr. (+ gebyr), lyder det som et tilbud, det kan være svært at sige nej til i et land befolket af tilbudsryttere.

At fylde byens restauranter op i den stille uge syv, hvor vinterferien regerer, og med gæster, som måske ikke går så ofte ud at spise, giver umiddelbart også mening. Faktisk lyder det som lidt af en win-win-situation. Folket får billig mad, og restauratørerne får fulde huse i stedet for tomme stole.