Søren Frank anmelder »tostjernet Michelin-burger« fra McDonald’s: Bøffen var knasende tør, og vigtig ingrediens blev glemt

Den tostjernede kok Paul Cunninghams burger for McDonald’s lider under kædens kedelige råvarer og sløsede tilberedning.

Søren Frank prøver McDonald’s nye Homestyle-burger med bearnaisesauce lavet af Paul Cunningham. Søren Bidstrup

Når en kok med to Michelin-stjerner går ud og laver en burger, vækker det mildt sagt opmærksomhed. I fjor, hvor Noma åbnede som burgerbar oven på den første coronanedlukning, trak det artikler over hele verden, kilometerlange køer og mange dage også et »UDSOLGT-skilt« efter et par timer.

Da jeg ringer til McDonald’s i Gentofte for at spørge, om den nye Homestyle bearnaiseburger, som er skabt af køkkenchef Paul Cunningham fra tostjernede Henne Kirkeby Kro, er ankommet, forsikrer McD-manden i røret mig dog om, at han har bearnaiseburgere nok til hele kommunen.