Johan Bülows værste måltid: »Den ret var en kæmpe katastrofe, og jeg var tæt på at kaste op ud over bordet«

Johan Bülow er kongen af lakrids og grundlægger af Lakrids by Bülow, og så er han ægte gastronaut. Berlingske har stillet ham en række spørgsmål om hans bedste og værste gastronomiske oplevelser.

Johan Bülow er kvalitetsnørd. Det gælder både i privatlivet og i arbejdet med lakrids. Anne Bæk

Hvad er dit livs bedste måltid?

»Jeg er fra Bornholm, og der gik vi altid i skoven og fandt kantareller. Da jeg var 10-12 år, brugte vi nogle gange en lørdag formiddag på at gå ud og samle svampe. Hele den der dag ude i skoven med mine forældre, og så hjem og rense kantarellerne og tilberede dem simpelt på en pande med fløde, salt og peber og serveret på ristet brød. Efteråret i regnvejr og ild i pejsen. Det var rart. Vi havde gjort noget for det, og grundighed er et nøgleord for mig.«