Én ting irriterer Michelin-kokken Dak Wichangoen: »Jeg står jo heller ikke og slagter et dyr op i hovedet på folk, der er veganere«

Dak Wichangoen er køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. AOK har stillet hende en række hurtige spørgsmål om de bedste og værste gastronomiske oplevelser.

Dak Wichangoen er køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin Kiin på Nørrebro i København. Thomas Lekfeldt

Hvad er dit livs bedste måltid?

»Vi tager vores elever på Kiin Kiin med på tur en gang imellem. Vi var i Frankrig, og der spiste vi på Maison Pic i Alsace. Hold kæft mand, det var i orden. Man kunne tydeligt se, at der stod en kvinde bag retterne. Alt var velsmagende, og ikke bare flot for at være flot. Vi fik en osteret  noget ricotta – der var pakket ind i spinat og serveret med en karsesauce. Simpelt med tre hovedelementer, og så smagte det bare pisse godt. Det ligger i et gammelt hotel, og det er moderniseret. Feminint og let på trods af, at det var et gammelt fransk hotel. Man kunne forestille sig, at det ville være tungt og klassisk fransk. Men det var elegant. Vi var 12 til bords, og alle havde følelsen af »fuck det er nice det her«. Det er sjældent at alle mand er enige.«