I Østerbros mini-Paris laver de bedre bistromad end i Paris

Frokostanmeldelse: At spise frokost hos den gamle Kong Hans-kok Daniels Letz på hans restaurant, Le Saint Jacques, er som at spise på en 1-stjernet michelinrestaurant i 1998. Intet mælkeskind, ingen myrer, men masser af ukrukket velsmag.

Gennemført lækkerhed: Perfekt stegte kammuslinger, knasende kæmpeasparges og en overraskende raffineret sauce. Thomas Lekfeldt

Grundet en satanisk virus er det som bekendt ikke muligt at flyve til Paris i disse mystiske tider. Merdé! Heldigvis kan man tage til Østerbro.

Der er ikke meget, der minder mere om Paris i vores flade land, end en solbeskinnet Skt. Jakobs Plads i maj. Ud over restaurant Le Saint Jacques, som ligger på solsiden af pladsen, er ejeren – den tidligere Kong Hans-kok Daniel Letz – også fast inventar på pladsen. Daniel Letz er næsten altid til stede med et diskret øje på, hvad der sendes ud af køkkenet, og man hører ham ofte tale fransk med andre landsmænd i denne lille galliske forsvarslomme af kontinental stemning af i går.
Daniel Letz´ velassorterede delikatesseforretning ligger skråt over for Le Saint Jacques, hvilket yderligere tiltrækker de franske og frankofile til dette mini-Paris på Østerbro.