Marianne Thuy Duong

Innovation og udvikling

Marianne Thuy Duong Le - Talent 2017 innovation og udvikling
Læs mere
Fold sammen

Konstruktiv ­udviklingsingeniør

Som udviklingsingeniør hos Coloplast er 27-årige Marianne Thuy Duong Le med til at forme fremtidens sårpleje. Det var chancen for at være med til at forbedre og udvikle produkter, som i 2016 fik hende til at takke ja til tilbuddet om at skifte jobbet som materialespecialist i medicoselskabets Thisted-afdeling ud med en plads i forsknings- og udviklingsafdelingen i Humlebæk.

Det er i forandringernes maskinrum, at Marianne Thuy Duong Le kan få lov til at undersøge det spørgsmål, der driver hende: Hvorfor gør vi, som vi gør?

»Det er vigtigt for mig at lave noget, som gør en forskel. Og i udviklingsafdelingen har jeg mødt brugere og patienter og lært at forstå, hvad det virkelig er, folk har brug for.«

I udviklingsrummet parrer hun brugerperspektivet med sin viden om teknologi og et kommercielt blik. Dette »holistiske perspektiv« er Marianne Thuy Duong Les store styrke, mener hendes leder, head of R&D scientists Jens Tornøe.

»Marianne er en drømmeperson at have i et team som mit. Hun er ikke bange for at udfordre den gængse tankegang på en særdeles konstruktiv måde, har en meget høj grad af integritet og formår samtidig at få folk med i det, hun laver. Jeg ser et stort potentiale i hende.«

Marianne Thuy Duong Le 27 år, udviklingsingeniør, wound care innovation, Coloplast

2014: Civilingeniør i kemi, Aalborg Universitet

2014: Materialespecialist, pilot & ramp up, global R&D, Coloplast, Thisted

2016-: Udviklingsingeniør, wound care innovation, Coloplast, Humlebæk