Julegaven fra chefen er vigtig i sparetider

Midt i en tid, da alle er pressede på jobbet, og der er fyringer i luften, har julegaven fået nyt liv på flere offentlige virksomheder.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Julegaven fra chefen signalerer anerkendelse af de ansattes indsats i en tid, da alle skal løbe hurtigere, skriver JydskeVestkysten søndag.

Bakkeskolen i Kolding har netop besluttet for første gang at give lærerne en julegave, fordi lærerne er slidt ned til sokkeholderne, mener skoleleder Povl Erik Wolf.

- I en tid med øgede krav og meget store pædagogiske udfordringer, synes vi, det er mere vigtigt end nogensinde at værdsætte lærernes indsats med en lille symbolsk erkendtlighed, siger Povl Erik Wolf.

I Aabenraa Kommune er ledelsen enig. Direktionen ser gerne, at lederne på institutionerne giver de ansatte julegaver, selv om det er sparetider.

- Julegaven er en anerkendelse, og den gør mest indtryk, når den kommer fra den nærmeste leder, stabsdirektør Tom Ahmt.

- Vi kunne få rabat på at købe stort ind til en standardgave, men det vil være uden samme mening, siger tilføjer han og understreger, at gavens pris ikke må overstige 250 kroner.

I Tønder Kommune oplyser personalechef Aase Jensen, at der er politisk opbakning til julegaver til de ansatte trods krisen.

- Selv i sparetider må vi ikke glemme opbakning og anerkendelse af de ansattes indsats, siger Aase Jensen.

Ifølge direktør Richard Amdi Madsen i konsulentfirmaet Interresearch kan julegaven være en god investering. - Det er i hvert fald sikkert, at det bliver opfattet meget negativt, hvis julegaven udebliver, siger Richard Madsen.Køb adgang til intelligent gaveguide: Over 5000 forslag til julegaver